Ben jij al lid van de AFAS gebruikersgroep 

op Linkedin?

Een forum waarop je constructief vragen kan stellen of mee kan denken met vandaag al meer van 4000 leden.Iedereen heeft wel eens een vraag over AFAS Profit, InSite of OutSite waarvan je je afvraagt: "Ik ben toch niet de enige met deze vraag?" Voor dit soort onderwerpen is er de AFAS gebruikersgroep op Linkedin. 
Nadat je toegang hebt gevraagd keurt een van de beheerders dit goed en dan kan je je vragen en ervaringen delen met de leden.Kies jij voor Graydon of Creditsafe?


Graag willen wij onze software verbeteren door een geïntegreerde koppeling te bouwen met Credit Safe of met Graydon. Doelstelling van onze koppeling is om rechtstreeks basisinformatie op te laden zoals naam, adres, BTW gegevens & de gezondheidsscore van de organisatie. Heb je zelf reeds een uitgebreidere licentie bij een van deze partijen dan is het de doelstelling dat je je licentiegegevens in Profit kan zetten. Bij aanmaak van de organisatie word je dan doorverwezen naar hun tool zodat je ook de mogelijkheid hebt om uitgebreidere bedrijfsinfo op te vragen zoals oa organisatiestructuur,...
Het zal zoals steeds gaan om een voor jou kosteloze toevoeging aan onze software.

Als je een voorkeur hebt voor een van de 2 met liefst ook de reden waarom, dan kan je je mening geven via de gebruikersgroep op Linkedin.

Dit is een vooronderzoek en we zijn met beide partijen in gesprek, vandaar appreciëren we je mening om tot de beste keuze te kunnen maken.