Planning Traineeship


We hanteren twee vaste dagen bij AFAS op dinsdag en vrijdag. De rest van de dagen ben je uiteraard ook welkom bij AFAS!

Elke week krijg je consultancy, inspiratie en zelfstudie waarin je werkt aan jouw case. Wij faciliteren een basisprogramma. Hierin zijn onderdelen verwerkt die voor iedereen waardevol zijn. Daarnaast kun je sessies aanvragen die specifiek voor jou relevant zijn. Bedenk dus goed van te voren wat jij uit die zeven weken wil halen en laat ons dat weten. Dan kunnen we op basis van jouw wensen de planning waar mogelijk uitbreiden.Inspiratie


 Graag inspireren we jou om zoveel mogelijk uit Profit te halen. Zo krijg je o.a. van onze afdeling Marketing tips over de styling van In&OutSite, leer je over onze templates en laten onze applicatiebeheerders zien hoe zij werken. Daarnaast leren we je hoe je de directie en eindgebruiker kunt overtuigen en hoe je om kunt gaan met verandering.

Consultancy


Op de consultancy dagen heb je als groep trainees de beschikking over 1 consultant. Je kunt op deze dag aan de slag met jouw case en meteen jouw inrichtingsvragen stellen om snelle stappen te maken! Ook kan de consultant je helpen om een planning te maken. 

Case


Op de zelfstudiedagen ga je aan de slag met jouw case. Op de academy ben je gekoppeld aan een buddy die op de hoogte is van jouw case en je kan helpen om je aan je planning te houden, je vragen te beantwoorden en je optimaal te laten integreren in onze AFAS cultuur!

AFAS Adviseur

Jaik wil alles weten!


Ben je overtuigd om deel te nemen aan het Succesbeheer Traineeship?
Schrijf je dan in via onderstaande button!