Voorbereiding Traineeship


Zeven weken lang intern bij AFAS, dat is nogal wat! Wij zien enorm uit naar je komst! Een aantal praktische zaken regelen wij voor je, zoals een laptop, een demo omgeving, een eigen portaal en elke dag lunch. Er zijn ook nog een aantal dingen die wij van jou vragen zoals een Case.


Case


Om de zeven weken bij AFAS zo goed mogelijk te besteden vragen we je om een case (bedrijfsspecifieke casus) voor te bereiden. Deze case zorgt ervoor dat je een proces binnen jouw organisatie direct kan automatiseren met behulp van Profit én dat je focus houdt tijdens het traineeship. Het is namelijk heel verleidelijk om álles te willen weten van Profit, maar dat lukt niemand in zeven weken.

De case dient dus als een rode draad. Uiteraard krijg je naast jouw case heel veel informatie van andere functionaliteiten van Profit mee, heb je de mogelijkheid om cursussen te volgen, inspiratiesessies bij te wonen en éxtra's in te plannen.

Voorbeelden van een case

Werving & Selectie

Inkoopaanvraag via InSite

Klantenservice op OutSite

Van Prospect tot Verkoopfactuur

VrijwilligersportalOf neem eens een kijkje op ons Youtube kanaal voor al onze productdemo's.
AFAS Cultuur


We zijn een familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie! Met in België zijn we met 35 medewerkers, neem je er onze vestiging in Nederland bij dan komen we op zo'n 450 getalenteerde collega’s. Als toekomstige Succesbeheerder ben je als een nieuwe collega bij AFAS.  Op de AFAS uitjes hijsen we ons met vol enthousiasme in themakleding (zie hierboven) en op kantoor zorgen we ervoor dat we er netjes bij lopen. Bekijk hieronder wat kledingtips. Benieuwd naar de rest van onze werkwijzer? Kijk dan hier.