Onboarding


Yes! Je gaat werken met AFAS Software. Binnenkort starten we met de implementatie. Om dit zo goed mogelijk voor te bereiden gaan we je alvast onboarden.

Tijdens de onboarding zetten we de basisinrichting klaar. Hierdoor kan je een vliegende start maken.


Wat gaat er gebeuren?

Via jouw onboarding kan jij stap voor stap informatie aanleveren of een bepaalde actie uitvoeren. Met de aangeleverde informatie gaan we aan de slag. We nemen altijd contact met je op om aan te geven hoe we de stappen uitgevoerd hebben.

Waarom doen we dit?

Tussen de dag van de definitieve keuze voor AFAS en de start van de implementatie kan een hele periode zitten. Als nieuwe klant ben je enthousiast over deze keuze en wil je snel aan de slag met de software. Omdat je niet wil wachten tot wanneer de consultant langskomt, starten wij alvast het proces van onboarding. Tijdens dit proces zetten wij voor jou de basis klaar. Zo blijf je betrokken, ben je goed voorbereid op de start van de implementatie en moet je aan algemene zaken met de consultant ter plaatse geen tijd meer besteden.

Onboarding traject


ERP

Ga je met AFAS je facturatieproces automatiseren en/of ga je met de financiële administratie werken? Hier kan je lezen welke informatie we van je nodig hebben en hoe je die kan aanleveren.


HRM/Payroll

Ga je met AFAS de personeelsadministratie automatiseren en digitaliseren? Hier kan je lezen welke informatie we van je nodig hebben en hoe je die kan aanleveren.


Heb je nog vragen?

Stel ze via een reactie in jouw onboarding.