Klant Evenementen

Het najaar van 2017 staat in teken van de jullie, de klant. Iedere maand organiseren we namelijk sessies waarbij jullie centraal staan. Ofwel inspireren wij jullie, ofwel moeten jullie ons inspireren! hieronder een overzicht van alle events, schrijf je nu alvast in voor 1 of meerdere sessies.


Wij inspireren jullie

Inspiratiesessie ERP: De kracht van OutSite

OutSite is verbonden met jouw CRM en biedt tal van voordelen zoals; het delen van informatie maar ook het insturen van acties, inschrijven op events etc. Weg met het email kanaal als communicatiemiddel. Via OutSite automatiseer je dit en het heeft als extra voordeel dat alles gelogd wordt in Profit. En van daaruit kan je de gegevens gaan beoordelen. Meten is Weten. Maar hoe begin je er aan? Wat is SEO/SEA,... 

Inspiratiesessie HRM

Samen met Profit expert en AFAS partner Kristof Bonnast organiseren we een sessie gericht op HRM. Hoe ga je nu optimaal en stap voor stap aan de slag met de vele mogelijkheden van Profit. Deze sessie gaat door op 16 november maar wat we juist zullen tonen is nog een verrassing. Meer info volgt! 

De dag van de beheerder

Een sessie die gericht is op de applicatiebeheerder. Praktijkgericht gaan we met tips&tricks aan de slag om er voor te zorgen dat je Profit beter kan inzetten in jouw organisatie.

Jullie inspireren ons

We zullen beroep doen op jullie kennis en expertise om onze software te verbeteren. De inspraaksessies worden terug georganiseerd. Branche per branche/module per module. Zo zetten we gelijkgestemden in 1 ruimte en kunnen we ons focussen op de kern van de zaak.

Inspraaksessie ERP

We organiseren 2 sessies die branchegericht zijn. Enerzijds zijn dat de organisaties die producten verandelen. Anderzijds verzamelen we alle projectorganisaties in een sessie. Doet jouw organisatie nu beide takken? Geen probleem, schrijf je gerust in voor beide sessies want ze gaan toch door op dezelfde dag.

Inspraaksessies HRM

Wij willen jouw mening, wat ontbreekt er, wat is een mooie aanvulling en wat loopt er vandaag niet goed? We gaan constructief de discussie aan en verdelen de sessies over een aantal modules binnen HRM;

  •      Sociaal secretariaat,
  •      Talent & cursusmanagement,
  •      Sollicitant self service.