Financieel

Nieuw in Profit 12


Highlights

Dossier per budgetscenario

Met het nieuwe dossier op budgetscenario kun je per budgetscenario vastleggen welke beslissingen zijn genomen ten aanzien van bijvoorbeeld aanpassingen van budgetten. Ook kun je een aanvraagtraject in de vorm van een workflow gaan gebruiken. Als iemand een budget wil aanpassen, kun je dit dus keurig via een workflow borgen en achteraf kun je makkelijk terugvinden wat er gebeurd is.Bankkoppeling Isabel Connect

Via de Isabel-bankkoppeling kun je bankafschriften automatisch inlezen in Profit. Let op, hierbij ondersteunt Profit alleen het CAMT53-formaat. De bankafschriftregels worden automatisch ingelezen en je kunt deze via Financieel / Boeken / Bankafschrift verder verwerken.


Inspiratiesessie Isabel connect

Interesse in onze nieuwe bankkoppeling? Kom er alles over te weten op onze Inspiratiesessie op 22-11-2019! Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.


Journaliseren ontvangst

Staan de ontvangsten in jouw organisatie centraal? Dan kun je er nu voor kiezen om direct bij de ontvangsten de journaalpost in Financieel te genereren. Op dat moment wordt de bijbehorende verplichting ook afgeboekt. Hiervoor is de activering Journaliseren ontvangst beschikbaar. 

Bij het confronteren van de factuur met de ontvangstregels wordt het eventuele confrontatieverschil bij de factuur opgeboekt. De kosten van de ontvangst worden dan in een apart dagboek tegen geboekt.